Update Coronavirus en Health Investment

Inmiddels raken we steeds meer gewend aan het idee dat het coronavirus nog enige tijd invloed zal hebben op ons dagelijks leven. Health Investment heeft daarom nagedacht op welke manier het veilig en conform de coronarichtlijnen bijeenkomsten kan blijven organiseren.

De bijeenkomsten zullen op een andere manier worden vormgegeven. Per bijeenkomst wordt een maximum aantal deelnemers gehanteerd, waardoor de anderhalve meter afstand in de verschillende ruimtes gegarandeerd kan worden. Op de locaties zullen ook diverse hygiĆ«nemaatregelen worden genomen. Deze hebben onder andere toepassing op de catering, looproutes en sanitaire voorzieningen.

Met alle locaties wordt tot in detail afgestemd welke hygiĆ«nemaatregelen genomen worden en welke rol Health Investment zal spelen in het toezien op naleving van deze maatregelen.  Omdat iedere bijeenkomst andere maatregelen vraagt, sturen wij voorafgaand aan alle bijeenkomsten gedetailleerde informatie. U kunt zich nu aanmelden voor onze nascholingen.

Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen
Tel: (0)30 223 17 97.


Coronavirus en Health Investment

Met de aanwezigheid van het coronavirus (COVID-19), krijgt Health Investment veelvuldig de vraag of dit gevolgen heeft voor de congressen en nascholingen.
Het antwoord is: ja. Per activiteit wordt er besloten hoe hiermee om te gaan. Hierbij moet u denken aan verplaatsing en/of annulering. Daarnaast zijn wij ook een online platform aan het ontwikkelen waarbij wij scholingen online kunnen aanbieden.

Op de pagina van de desbetreffende nascholing of congres staat hoe hiermee om wordt gegaan. Mocht u zich al ingeschreven hebben, dan ontvang u persoonlijk bericht.

We houden alle berichten van het RIVM en de GGD en de overheid nauwlettend in de gaten. Mochten er zaken veranderen, dan houden wij u uiteraard op de hoogte.

Voor actuele informatie over het coronavirus, zie de website van het RIVM, klik hier.

Ons aanbod nascholing