Voorinschrijven Nodig uw collega uit!
Datum:
23-11-2023
Accreditatiepunten:
5
Locatie:
Ede - Congrescentrum de ReeHorst

BIG5 Congres Ouderengeneeskunde 2023

banner-big5-congres-ouderengeneeskunde-staand-1.jpg

Op donderdag 24 november 2022 vond het BIG5 Congres Ouderengeneeskunde plaats in de ReeHorst te Ede. Wij willen alle deelnemers en betrokkenen bedanken voor hun bijdrage en deelname! 
Save the date: donderdag 23 november 2023. Wij zien u graag volgend jaar weer! Houdt onze website in de gaten voor meer informatie. 

Doelgroep

Praktijkondersteuners, verpleegkundigen, diabetesverpleegkundigen, longverpleegkundigen, praktijkverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, huisartsen.

Accreditatie

Accreditatie wordt voor 5 uur aangevraagd bij Accreditatiebureau Cluster 1, NVvPO, Kwaliteitsregister V&V en VSR. 

Kosten

De deelnemersbijdrage is €80,-. Dit bedrag is inclusief lunch, koffie/thee en bezoek aan de informatiemarkt. Tot twee weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren. Na afloop van het congres kunt u uw betalingsbewijs en certificaat downloaden in uw deelnemersomgeving.

Datum, locatie en sprekers

Datum

23-11-2023

Locatie

Ede - Congrescentrum de ReeHorst
Route

Spreker(s)

Dr. Rozemarijn van Bruchem - Visser
Internist ouderengeneeskunde, ethicus, Erasmus MC

Vragen?

U houdt uw deskundigheid graag op peil met goede vakkennis. Bij Health Investment bieden wij daarom al jaren kwalitatieve nascholing. Met een ruim en gevarieerd aanbod van hoogwaardige bijeenkomsten. De inhoud hiervan bepalen de wetenschappelijke deskundigen.

Neem contact op