Datum:
On demand te bekijken
Accreditatiepunten:
2

E-learning Huisartsen Nascholing

banner-2021.jpg

De e-learning Huisartsen Nascholing is bedoeld voor huisartsen en is ontwikkeld in samenwerking met verschillende specialisten. De e-learning bestaat uit twee verschillende modules van ieder 1 uur. Iedere module is voor 1 punt geaccrediteerd door Accreditatie Bureau Cluster 1. 

De e-learning bestaat uit de volgende modules:

Module 1: Bijwerkingen van opioïden behandeling
Het onderwerp opioïd-gebruik en de daarbij komende bijwerkingen staat centraal. In deze verdiepingstraining leert u hoe u deze bijwerkingen kunt herkennen en behandelen.

Module 2: Komt een man bij de dokter...
Het onderwerp testosteron deficiëntie staat centraal. In deze verdiepingstraining leert u dat ook mannen specifieke klachten hebben ten gevolge van hormonale veranderingen.

De modules zijn apart van elkaar te volgen. Van iedere module dient u alle onderdelen volledig te doorlopen en alle vragen te beantwoorden om te kunnen slagen. Aan het einde van de module ziet u direct of u geslaagd bent of niet.

Wij wensen u veel plezier en succes met het volgen van deze e-learning!

Deze e-learning wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Besins Healthcare en Kyowa Kirin. Deze sponsoren hebben geen enkele invloed op de inhoud van het onderwijs.

Doelgroep

Huisartsen.

Accreditatie

Accreditatie is voor 2 uur toegekend bij Accreditatie Bureau Cluster 1. Iedere module is voor 1 uur geaccrediteerd.

Kosten

Deelname aan deze e-learning is kosteloos.

Inschrijven

U kunt de e-learning volgen via de groene knop.

Vragen?

U houdt uw deskundigheid graag op peil met goede vakkennis. Bij Health Investment bieden wij daarom al jaren kwalitatieve nascholing. Met een ruim en gevarieerd aanbod van hoogwaardige bijeenkomsten. De inhoud hiervan bepalen de wetenschappelijke deskundigen.

Neem contact op