Datum:
09-12-2022
Accreditatiepunten:
4
Locatie:
Veenendaal - Van der Valk Hotel

Jaarupdate Vasculaire Geneeskunde en Diabetes 2022

banner-jpeg-2.jpg

Op vrijdag 10 december 2021 vond de Jaarupdate Vasculaire Geneeskunde en Diabetes online plaats. Wij willen alle deelnemers en betrokkenen bedanken voor hun bijdrage en deelname! 

Save the date: vrijdag 9 december 2022
Voorzitter: Prof. dr. Coen Stehouwer

Wij hopen u live te mogen verwelkomen bij de Jaarupdate Vasculaire Geneeskunde en Diabetes 2022 in Van der Valk Hotel te Veenendaal!

In het palet van nascholing op het gebied van vasculaire geneeskunde en diabetes ontbreekt een jaarupdate van alles wat écht klinisch belangrijk is. Met dit congres zullen wij een update geven over alles wat er op het gebied van vasculaire geneeskunde en diabetes is verschenen in dé vijf klinische topvakbladen (NEJM, Lancet, Jama, Annals en BMJ). De presentaties worden volledig samengesteld op basis van de inhoud van deze bladen in 2022. Niet alle informatie kan in één dag gepresenteerd worden en daarom ontvangt u na afloop hand-outs met een compleet overzicht van alles wat er is verschenen in de genoemde bladen van 2022.

Binnenkort vindt u hier meer informatie en kunt u zich inschrijven.

Doelgroep

Internisten, arts-assistenten, artsen in opleiding.

Accreditatie

Accreditatie wordt voor 4 uur aangevraagd bij NIV.

Datum, locatie en sprekers

Datum

09-12-2022

Locatie

Veenendaal - Van der Valk Hotel
Route

Spreker(s)

Prof. dr. Coen Stehouwer
Hoogleraar interne geneeskunde, Maastricht UMC+

Vragen?

U houdt uw deskundigheid graag op peil met goede vakkennis. Bij Health Investment bieden wij daarom al jaren kwalitatieve nascholing. Met een ruim en gevarieerd aanbod van hoogwaardige bijeenkomsten. De inhoud hiervan bepalen de wetenschappelijke deskundigen.

Neem contact op