Datum:
07-10-2022
Accreditatiepunten:
5
Locatie:
Ede - Congrescentrum de ReeHorst

Landelijk Diabetes Congres 2022

2101258-banners-landelijk-diabetes-congres-945-x-1388-px-1.jpg

Op vrijdag 8 oktober 2021 vond het Landelijk Diabetes Congres live plaats in de ReeHorst in Ede. Wij willen alle deelnemers en betrokkenen bedanken voor hun bijdrage en deelname!

Save the date: vrijdag 7 oktober 2022

Dit congres geeft een beeld over de laatste stand van zaken op het gebied van diabetes, waarbij nieuwe ontwikkelingen aan bod komen. Voor de 10e keer zal dit congres gehouden worden en elk jaar zorgen we voor een uitgebreid programma met gerenommeerde sprekers. Het congres staat onder voorzitterschap van Prof. dr. Coen Stehouwer.

Wij hopen u te mogen verwelkomen!

Doelgroep

Praktijkondersteuners, verpleegkundigen, diabetesverpleegkundigen, praktijkverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, huisartsen.

Accreditatie

Accreditatie wordt voor 5 uur aangevraagd bij Accreditatie Bureau Cluster 1, NVvPO, Kwaliteitsregister V&V en VSR.

Kosten

De deelnemersbijdrage is € 75,-. Dit bedrag is inclusief koffie/thee, lunch, bezoek aan de informatiemarkt. Tot twee weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren. Na afloop van het congres kunt u uw betalingsbewijs en certificaat downloaden in uw deelnemersomgeving.

Datum, locatie en sprekers

Datum

07-10-2022

Locatie

Ede - Congrescentrum de ReeHorst
Route

Spreker(s)

Vragen?

U houdt uw deskundigheid graag op peil met goede vakkennis. Bij Health Investment bieden wij daarom al jaren kwalitatieve nascholing. Met een ruim en gevarieerd aanbod van hoogwaardige bijeenkomsten. De inhoud hiervan bepalen de wetenschappelijke deskundigen.

Neem contact op