Datum:
22-09-2022
Accreditatiepunten:
5
Locatie:
Ede - Congrescentrum de ReeHorst

Nationaal Pulmonaal Congres 2022

banner.png

Op donderdag 23 september 2021 vond het Nationaal Pulmonaal Congres live plaats in de ReeHorst in Ede. Wij willen alle deelnemers en betrokkenen bedanken voor hun bijdrage en deelname!

Save the date: donderdag 22 september 2022

Het is ons een groot genoegen om u uit te nodigen voor het Nationaal Pulmonaal Congres op donderdag 22 september 2022 in Congrescentrum de Reehorst te Ede. Op het programma van deze editie staat een mix van plenaire lezingen en workshops waarin een actueel beeld wordt geschetst van de ontwikkelingen op het gebied van longziekten.

Wij hopen u te mogen verwelkomen!

Doelgroep

Praktijkondersteuners, verpleegkundigen, longverpleegkundigen, praktijkverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, huisartsen.

Accreditatie

Accreditatie wordt voor 5 uur aangevraagd bij Accreditatie Bureau Cluster 1, Kwaliteitsregister V&V, NVvPO, NAPA en VSR.

Kosten

De deelnemersbijdrage is 75 euro. Dit bedrag is inclusief lunch, koffie/thee, cursusmateriaal en bezoek aan de informatiemarkt. Betalen kan per iDeal of per automatische incasso. Tot twee weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren. Na afloop van het congres kunt u uw betalingsbewijs en certificaat downloaden in uw deelnemersomgeving.

Datum, locatie en sprekers

Datum

22-09-2022

Locatie

Ede - Congrescentrum de ReeHorst
Route

Spreker(s)

Vragen?

U houdt uw deskundigheid graag op peil met goede vakkennis. Bij Health Investment bieden wij daarom al jaren kwalitatieve nascholing. Met een ruim en gevarieerd aanbod van hoogwaardige bijeenkomsten. De inhoud hiervan bepalen de wetenschappelijke deskundigen.

Neem contact op