Datum:
On demand te bekijken
Accreditatiepunten:
1

Webinar Beroertepreventie als speerpunt voor de POH

2007370-banners-webinar-beroertepreventie-945-x-1388-px.jpg

Graag bieden wij u een mooie mogelijkheid om een accreditatiepunt te krijgen vanuit huis of vanuit uw praktijk.

De interessante en praktijkgerichte webinar "Beroertepreventie als speerpunt voor de POH" verzorgd door Drs. Jim de Vos en Lida van der Maat.

Tijdens dit webinar wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste inzichten rondom beroertepreventie. Deze nascholing geeft praktische informatie over atriumfibrilleren in de huisartsenpraktijk. Aan de hand van een casus wordt het risicoprofiel van beroerte bij atriumfibrilleren (AF) toegelicht. Met deze scholing krijgt u meer inzicht over het stellen van een diagnose en de behandeling van een patiënt met atriumfibrilleren. Daarnaast wordt ook uitgelegd hoe u kunt screenen op AF en krijgt u praktische tips over de behandeling met antistolling – in het bijzonder over de direct orale anticoagulantia (DOACs).

De lezing duurt ongeveer 45 minuten en accreditatie is voor 1 punt toegekend bij NVvPO en Kwaliteitsregister V&V.

Deze educatie is mede mogelijk gemaakt door de alliantie van Bristol-Myers Squibb/Pfizer.

Doelgroep

Praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen.

Accreditatie

Accreditatie is voor 1 uur toegekend bij Kwaliteitsregister NVvPO en bij V&VN (Praktijkondersteuners huisartsen somatiek & Praktijkverpleegkunde).
LET OP: indien u de ontbijtlezing "Beroertepreventie als speerpunt voor de POH" tijdens het Nationaal POH Congres 2020 (online) heeft gevolgd, kunt u voor het volgen van dit webinar geen accreditatiepunt meer ontvangen.

Kosten

U kunt kosteloos deelnemen aan dit webinar.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via de groene knop. Na inschrijving ontvang u een automatische bevestiging per e-mail.

Programma

Deel 1.
Atriumfibrilleren in de huisartsenpraktijk - Anamnese - Onderzoek - Risicobepaling

Deel 2.
Antistollingsbehandeling - VKA en de trombosedienst - DOAC en de huisartsenpraktijk - ASA

Deel 3.
Zorg in de huisartsen praktijk - Hoe ziet het zorgtraject er uit in de praktijk? - Screening & detectie - Switch tussen antistollingsmedicatie

Vragen?

U houdt uw deskundigheid graag op peil met goede vakkennis. Bij Health Investment bieden wij daarom al jaren kwalitatieve nascholing. Met een ruim en gevarieerd aanbod van hoogwaardige bijeenkomsten. De inhoud hiervan bepalen de wetenschappelijke deskundigen.

Neem contact op