Datum:
12-01-2022
On demand te bekijken
Accreditatiepunten:
2

Webinar NTM-longziekte, casuïstiek en toewerken naar een mogelijk zorgpad

316270-niet-tuberculeuze-mycobacterie-le-longziekte.jpg

Geachte collega,

Het is mij een waar genoegen u weer te mogen uitnodigen voor een webinar waarin niet-tuberculeuze mycobacteriële (NTM) longziekten centraal staan. U kunt dit webinar live volgen op woensdag 12 januari 2022 om 19.30 uur.

Dit webinar is een vervolg van het webinar dat heeft plaatsgevonden op 8 februari 2021. Hierin stonden de herkenning, diagnose en behandeling centraal. In dit vervolg zal stil worden gestaan bij het zorgpad. Hoe kan dit pad geoptimaliseerd worden? Hoe kan de meest optimale zorg continu in de meest recente vorm effectief geïmplementeerd worden?

Deze verdieping van het zorgpad en de implementatie van optimale zorg zal gepaard gaan met een interactieve discussie van een drietal cases. Het webinar zal grotendeels interactief zijn, onder andere met antwoorden op meerkeuzevragen gesteld door de sprekers.

Met vriendelijke groet,

Prof. dr. Martin Boeree, Radboudumc Nijmegen
Voorzitter webinar

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door Insmed. Deze sponsoren hebben geen enkele invloed op de inhoud van het onderwijs.

Doelgroep

Verpleegkundig specialisten, longartsen, arts-microbiologen, physician assistants.

Accreditatie

Accreditatie wordt voor 2 uur aangevraagd bij NVALT, NVMM en bij voldoende aanmeldingen wordt er ook accreditatie aangevraagd bij Kwaliteitsregister V&V VSR.

Kosten

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via de groene inschrijfknop. Health Investment verzorgt vervolgens uw aanmelding voor het online webinarplatform. U ontvangt dan een mail met daarin een link om in te loggen voor het online webinar.

Programma

19.30 uur
Opening voorzitter
Prof. dr. Martin Boeree

19.35 uur
Deel 1: Optimalisatie van het zorgpad voor NMT-longziekte
Dr. Cecile Magis, Dr. Wouter Hoefsloot & Dr. Jakko van Ingen

20.10 uur
Vragen en discussie

20.20 uur
Deel 2: Drietal cases, een interactieve benadering van het zorgpad
Dr. Cecile Magis, Dr. Neeltje Carpaij & Dr. Wouter Hoefsloot

21.20 uur
Vragen en discussie

21.30 uur
Einde

Vragen?

U houdt uw deskundigheid graag op peil met goede vakkennis. Bij Health Investment bieden wij daarom al jaren kwalitatieve nascholing. Met een ruim en gevarieerd aanbod van hoogwaardige bijeenkomsten. De inhoud hiervan bepalen de wetenschappelijke deskundigen.

Neem contact op