Datum:
09-04-2020
On demand te bekijken

Webinar Update Coronavirus (COVID-19) voor huisartsen

2002441-h5321-banner-webinar-coronavirus.jpg

Op donderdag 9 april was het live webinar Update Coronavirus (COVID-19) voor huisartsen. Wij bedanken alle deelnemers voor hun online aanwezigheid en in het bijzonder bedanken wij de sprekers van de avond: prof. dr. Alex Friedrich, prof. dr. Diederik Gommers en de voorzitter drs. Sebastiaan van Beek. 

Dit webinar is in het leven geroepen naar aanleiding van de toenemende vraag onder huisartsen naar actuele informatie over het coronavirus en praktische implicaties in de huisartsenpraktijk. In dit webinar gaven prof. dr. Diederik Gommers en prof. dr. Alex Friedrich een update rondom het coronavirus en de gevolgen voor u als huisarts. Diverse praktische zaken kwamen aan bod. Drs. Sebastiaan van Beek was de voorzitter van de avond.

U kunt dit webinar terugkijken via de groene knop.

Dit webinar werd financieel mede mogelijk gemaakt door Bayer en MedWay. Deze sponsoren hebben geen enkele invloed op de inhoud van het onderwijs.

bayer.pnglogo-has-def.jpg

Doelgroep

Huisartsen.

Kosten

U kunt kosteloos deelnemen aan dit webinar.

Inschrijven

U kunt dit webinar terugkijken via de groene knop.

Programma

19.30 uur 
Opening voorzitter

19.35 uur
Deel 1: Update Coronavirus (COVID-19)

20.45 uur
Deel 2: Discussie praktische implicaties in de huisartsenpraktijk

21.30 uur
Einde

Vragen?

U houdt uw deskundigheid graag op peil met goede vakkennis. Bij Health Investment bieden wij daarom al jaren kwalitatieve nascholing. Met een ruim en gevarieerd aanbod van hoogwaardige bijeenkomsten. De inhoud hiervan bepalen de wetenschappelijke deskundigen.

Neem contact op