Nodig uw collega uit!
Datum:
01-06-2023 t/m 01-06-2024
On demand te bekijken
Accreditatiepunten:
2

Webinar 'Door de stappen heen: het stappenplan voor de zeerhoogrisicopatiënt met DM2 | Veelgestelde vragen en achtergronden' - on demand

webinar-banner-door-de-stappen-heen-staand-on-demand.jpg

Beste collega,

Op donderdag 1 juni vond het webinar ‘Door de stappen heen: het stappenplan voor de zeerhoogrisicopatiënt met DM2 | Veelgestelde vragen en achtergronden (powered by havasc.nl)’ plaats, speciaal voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen. Dit webinar is nu on demand terug te kijken.

Tijdens dit webinar behandelen wij de praktische implementatie van het stappenplan bij de zeerhoogrisicopatiënt met DM2: starten, doorstappen en doorgaan. We bespreken de vraag: waarom doorstappen voor uw zeerhoogrisicopatiënt met DM2? En hoe door te stappen in de praktijk? Hoe zit het met de vergoeding? Aan de hand van een casus worden de stappen duidelijk besproken en uitgelegd.

We gaan interactief aan de slag met praktisch toepasbare casuïstiek en hebben ook de nodige tijd voor interactie door het behandelen van deelnemersvragen. In de studio hebben we een internist, een huisarts en natuurlijk een POH.

Als vervolg op dit webinar worden vier regionale avondnascholingen gehouden, waarin heel praktisch wordt ingegaan op het identificeren van de zeerhoogrisicopatiënt met DM2 en het toepassen van het stappenplan, mede aan de hand van casuïstiek van deelnemers. Het webinar en de regionale sessies zijn een mooie aanvulling op elkaar, maar zijn ook zeker los van elkaar te volgen.

Veel kijkplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
mede namens het gehele team van Health Investment,

Drs. Sebastiaan van Beek, huisarts
Voorzitter webinar

Dit webinar werd mede mogelijk gemaakt door AstraZeneca en Novo Nordisk. Deze sponsoren hebben geen enkele invloed op de inhoud van het onderwijs.

Doelgroep

Praktijkondersteuners, verpleegkundigen, praktijkverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten.

Accreditatie

Accreditatie is voor 2 uur toegekend door NVvPO, VSR en V&VN (Praktijkverpleegkunde, Praktijkondersteuners Huisartsen Somatiek en Diabetes Zorg) t/m 01-06-2024.

Kosten

U kunt kosteloos deelnemen aan dit webinar.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via de groene inschrijfknop. Voor dit webinar wordt u doorverwezen naar de Health Investment omgeving bij Online Seminar. U dient eenmalig een account aan te maken bij Online Seminar of in te loggen indien u eerder een webinar bij Online Seminar heeft gevolgd (dit is niet uw login/wachtwoord van uw Health Investment account). Mocht u vragen hebben of ervaart u problemen met aanmelden, neem dan contact op via service@onlineseminar.nl. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Health Investment.

Programma

20.00 uur
Opening door de voorzitter
Drs. Sebastiaan van Beek, huisarts, huisartspraktijk Wateringse Veld 's-Gravenhage

20.05 uur
Deel 1. Waarom doorstappen voor uw zeerhoogrisicopatiënt met DM2?
Dr. Marcel de Vries, internist-nefroloog, ZGT

20.35 uur
Rondetafelgesprek en casuïstiek

20.50 uur
Deel 2. Hoe door te stappen in de praktijk?
Manou van Everdinck, praktijkondersteuner, huisartspraktijk Wateringse Veld ’s-Gravenhage

21.20 uur
Rondetafelgesprek en casuïstiek

21.35 uur
Samenvatting en inhoudelijke afsluiting

Vragen?

U houdt uw deskundigheid graag op peil met goede vakkennis. Bij Health Investment bieden wij daarom al jaren kwalitatieve nascholing. Met een ruim en gevarieerd aanbod van hoogwaardige bijeenkomsten. De inhoud hiervan bepalen de wetenschappelijke deskundigen.

Neem contact op