Health Investment

Wie zijn wij?

Onafhankelijk maatwerk

Als onafhankelijke nascholingsorganisatie houden wij ons bezig met de organisatie van geaccrediteerde nascholingen, congressen en e-learnings voor medische en paramedische beroepsgroepen. Dat doen wij in samenwerking met ons netwerk: adviseurs, sprekers en de redactieraden.

Samen met de deskundigen kijken we voortdurend naar de behoefte en actualiteiten in de gezondheidszorg. Ook met de voorzitter van elke bijeenkomst bespreken we de inhoud van de nascholing. Wat speelt er en waar moet u meer over weten? Zo ontstaat een interessant programma. Hiermee bent u als zorgprofessional goed op de hoogte en kunt u zich verder ontwikkelen binnen uw vakgebied.

Kennis op orde

Zoekt u een inhoudelijk goed aanbod voor het onderhouden van uw vakkennis? Health Investment biedt al 20 jaar geaccrediteerde medische nascholingen. Ons betrokken team organiseert interessante congressen, nascholingen, e-learnings, webinars en lezingen voor medische en paramedische beroepsgroepen. Met een uitgebreid netwerk, korte lijnen en een persoonlijke aanpak. We blijven u graag verrassen. Tot snel!

Bekijk onze agenda

Uitgebreid netwerk

Dankzij ons uitgebreide netwerk van adviseurs en sprekers staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardige bijeenkomsten op maat. Georganiseerd voor en door onafhankelijke professionals. Met een wetenschappelijke redactieraad van experts en huisartsen die meedenken aan de hand van de actualiteit.

Adviseurs en sprekers

Ons aanbod nascholing